quarta-feira, julho 12, 2006

Globe trotter





From Andrew. Thanks! Have a nice summer out there on the atlantic coast.

Uma estátua da liberdade que é uma borracha, digna de emparelhar com os nossos galos, e uma embalagem do maravilhoso e estimulante chá Lapsang Souchong, para beber mais lá para o Inverno, saboreando o gosto a noites à lareira. Obrigada, Andrew!


Lapsang Smoked Chicken (receita retirada do pacote de chá)

2 boneless, skinless breasts
1/4 tsp. ground coriander
1/4 tsp. ground mustard
1/4 tsp. grated fresh ginger
1/4 tsp. finely minced garlic
1/4 tsp. salt
dash of black pepper
1 tbsp. soy sauce
1 tbsp. peanut oil
2 bags Smokey Tarry Tea
1 cup of water

Preparation time: 20 minutes

Mix spices with soy sauce and oil. Rub into both sides of each chicken breast. Brown the breasts 2 minutes per side in a dry deep frying pan. Set chicken aside on steamer rack insert and in same pan, pour in water and reduce heat. Add tea bags. Place steamer rack over the simmering tea and cover. Steam cook several minutes until chicken is done. Makes 2-4 servings. Good Health!

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2 Comments:

Blogger evatrai craft design © said...

Adenda, depois de provarmos o chá: é óptimo também para estes dias de calor, deixa um travo fresco a bosques de pinheiro na boca. Magnífico!!

5:44 da tarde  
Anonymous Anónimo said...

Este novo chá é melhor que bom!! Foi bom beber uma chávena convosco.

10:06 da manhã  

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